Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dara Rolins se o tanci Gabriely Gunčíkové

Dara Rolins se po povedeném tanci opřela do Gabriely Gunčíkové: Máš těžkou zadnici

22. září 2011 5:55

Finalistka pěvecké show Česko Slovenská SuperStar Gabriela Gunčíková (18) dostala pořádně přes prsty. A jejím katem se nestal nikdo jiný, než slovenská zpěvačka Dara Rolins (39). Ta jako jediná porotkyně slovenské taneční show Let´s Dance veřejně řekla mladičké zpěvačce kritiku do očí.

„Ty a Peter Modrovský jste jako kočka a myš. Je jasné, kdo je kočka. Byla jsi moc sexy. Musím ale říct, že mi někdy, i když máš podle mě jeden z nejkrásnějších zadků mezi zpěvačkami, chyběla lehkost. Jako bys měla těžkou zadnici,“ prohlásila Rolins po skoro bezchybně zatancované cha-che. Na jejich tanec se podívejte ve videu.

S výkonem své partnerky nebyl spokojený ani expřítel moderátorky Adely Banášové Peter, který je momentálně Gabrieliným tanečním partnerem. „Důležité je, aby Gábina uměla dobře stát a chodit. Když se to naučí, bude to fungovat,“ okomentoval výkon své parťačky, která sama o sobě mluví jako o tanečním dřevu.

„On je zvyklý vyhrávat, teď dostal dřevo a neví co s tím. Peter je během tréninků urýpaný. Někdy dokonce řve. Mám ruku v pěst a přemýšlím, jestli mu dám nebo ne,“ svěřila se v ukázce před výkonem zpěvačka, která to podle svých slov s profesionálním tanečníkem také nemá jednoduché. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář